kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۱۴۶۰
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰

#  پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 
 پاسخ دقیق به اسرائیل
 مسلم معین: «قابل مقایسه نیست اما جالب است بدانیم که سید رضی موسوی، فرمانده پشتیبانی نیروهای ضد تروریست و ضد داعش در منطقه بود که در منزل خود ترور شد و پیشرو دیزایی که دیشب در خانه‌اش به درک واصل شد، نیروی مستقیم موساد و اسپانسر بزرگ مالی اسرائیل است.»
 مدیون شماییم
 کاربری به مناسبت حملات موشکی سپاه پاسداران علیه مواضع دشمن در بامداد سه‌شنبه، تصویری از پدر موشکی ایران «شهید حسن طهرانی‌مقدم» به اشتراک گذاشت و نوشت: «مدیونتیم».
 دنیای جنگل
 سید امیرحسین‌ هاشمی: «آمریکا از فاصله‌ ۱۲هزار کیلومتری بدون اینکه خطر مستقیمی از ناحیه‌ انصارالله متوجه منافعش بشه، به خودش حق میده که به یمن حمله کنه! اما حمله‌ ایران به مواضع تروریست‌های مستقر در سوریه و اقلیم کردستان عراق که مردمِ ما رو به خاک و خون کشوندن، محکوم می‌کنه! دنیای جنگل یعنی همین!»
 نقطه‌زنی به روایت تصویر
 کاربری با انتشار تصویری از محل اصابت موشک‌های سپاه پاسداران در اربیل نوشت: «جنگ هم قواعد خودشو داره؛ تا جایی که میشه باید جوری زد که منازل افراد عادی و غیرنظامی مورد اصابت قرار نگیره، نه مثل اسرائیل که فقط خونه‌های مردم رو تخریب میکنه! وقتی میگیم نقطه‌زن یعنی اینجوری هدف نظامی و تروریستی رو بزنی که حتی زمین چمن و زمین بسکتبال کنار مقرشون هم آسیب نبینه!»
 پیام روشن به صهیونیست‌ها
 محمد شلتوکی: «امشب دوربردترین حمله موشکی ایران تاکنون انجام شد؛ موشک‌های سپاه از فاصله ۱۲۰۰ کیلومتری مقرهای تحریرالشام و الترکستانی در ادلب سوریه را هدف قرار دادند. به نظرم برای اولین‌بار شاهد استفاده از موشک‌های خیبرشکن در یک عملیات بودیم. البته که پیام واضحی هم برای رژیم صهیونیستی دارد!»
 عبور از سامانه پدافند پاتریوت
 سید تاج‌الدین ایزدگشب: «نکته بسیار مهمی که در حمله موشکی سپاه به مقرات موساد در أربيل وجود دارد؛ عبور موشک‌ها از سامانه پدافند پاتریوت آمریکایی در اقلیم کردستان بود که کمتر کسی به آن می‌پردازد.»
 چرا می‌گوییم پاسخ سخت؟
 سید علی موسوی: «چرا به عملیات دیشب میگیم پاسخ سخت؟- چند فرمانده داعش به هلاکت رسیدند- مقر موساد که یک ویلای پوششی خارج از شهر بوده، مورد اصابت قرار گرفت- ۴ نفر از مسئولان ارشد ایستگاه موساد به محض ورود به محل، مورد اصابت قرار می‌گیرند و هلاک می‌شوند و...»
 چه بودیم و چه شدیم
 امیرحسین ثابتی وضعیت ایران در تاریخ‌های مختلف تاکنون را مقایسه کرد و نوشت: «ایران۱۳۰۲: کشوری آشفته، پر از هرج‌ومرج، همچنان درگیر عوارض قحطی و وبای پس از جنگ‌ جهانی؛ ایران۱۳۵۲: در اوج درآمد نفتی، ظاهرا دارای ارتش قوی اما حتی یک موشک ندارد؛ ایران۱۴۰۲: قدرت بلامنازع منطقه، صادرکننده پهپاد به ابرقدرت‌های دنیا، دارای پیشرفته‌ترین موشک‌های جهان.»